HTML

GigaFika

Mert olyan jó érzés...mi sem tudjuk jobban, mi sem tudjuk szebben...de Fikázni? Az nagyon megy...

Friss topikok

  • bestofrb: Kedves Gigafika ! olvastam a megasztárt. Hát ,kérem ez így nem ok! lehet Eszenyit is birálni Itt n... (2008.11.28. 14:30) Elindultunk!!!
  • amitlatok (törölt): Egyszer egy helyen olvastam, hogy megy a fickó keres 80-at és a rajta levő ruhák meg vagy 100-at é... (2008.10.20. 13:27) Profik profitja

Linkblog

Ami jó az jó. A Zöld hentesek Ádám almáinál értek meg…

2008.10.16. 16:52 Giga Fika

Ez most egy ajánló, kritikának nem nevezném, hiszen semmi sem történik a bejegyzésben, Ha mégis továbbolvasol, megtudhatod azonban hová menj moziba, és mit nézz meg. Nesze:

Egyrészt van ez az ember, Anders Thomas Jensen, aki jelentős mennyiségben, de főleg minőségben járul hozzá a dán filmgyártás sikeréhez. Akár rendez, akár forgatja a könyvet, íróként, érdemes rá odafigyelni. Előszeretettel dolgozik Mads Mikkelsen-el, aki valószínűleg őrült, de nagyon jó színész, ez tényszerű. Aki eddig eljutott az olvasásban, az már érzi, itt és most csak giga jön, a fika elmarad. Mert ez a film JÓ! Először az Ádám almáit láttam tőlük, és azt kell hogy mondjam hogy nem bántam meg hogy kicsit visszautaztam az időben, és most megnéztem a két évvel korábban forgatott filmet is. Nem annyira kerek, és nincs annyira lesorjázva még mint a címben említett másik remekmű, de mindenkinek ajánlom. Aki teheti, irány a mozi, borzongjatok, nevessetek, érezzétek magatokat furán, megéri. Kicsit támogassuk ráadásul a Cirkót és a Kinót, mind a két helynek van hangulata.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ádám thomas jensen anders zöld hentes almái

A bejegyzés trackback címe:

https://gigafika.blog.hu/api/trackback/id/tr13717299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása