HTML

GigaFika

Mert olyan jó érzés...mi sem tudjuk jobban, mi sem tudjuk szebben...de Fikázni? Az nagyon megy...

Friss topikok

  • bestofrb: Kedves Gigafika ! olvastam a megasztárt. Hát ,kérem ez így nem ok! lehet Eszenyit is birálni Itt n... (2008.11.28. 14:30) Elindultunk!!!
  • amitlatok (törölt): Egyszer egy helyen olvastam, hogy megy a fickó keres 80-at és a rajta levő ruhák meg vagy 100-at é... (2008.10.20. 13:27) Profik profitja

Linkblog

Profik profitja

2008.10.20. 09:54 Giga Fika

Az ízlésrendőrség bevezetése sem lenne megoldás az igénytelenségre. Számomra komoly rejtély hogy miként vetemednek cégek, üzletvezetők a lehető legszélsőségesebb jelzési rendszerek aktiválására a kirakatokban. Miért gondolják hogy egy sima tintasugaras nyomtatóval kisercintett A4-esre vésett – jó esetben helyesen kiírt – akciós felhívás legalább akkora megtakarítás, mint amennyire szánalmas kommunikációs forma? Gazdag cellux használattal kombinálva, igazi fekália pontdarab egy megtelt dögkút rühes íjén. Ha nekik szabad képzavarral élni, akkor nekem is. Pontosabban engem a kép zavar. De komolyan. Egy digitális nyomda akár hatezer forintot is elkérne érte ha végre felkasírozhatná egy habosított lapkára az egyébként egyszerűen megtervezett kis akciós szösszenetet. Tényleg nem érzik hogy ezzel nagyon komolyan degradálják az üzletet, és a vásárlók felé a tisztelet legapróbb jelét sem mutatják?? Hogy egy ilyen merchandising eszköz Felsőszegcső alsó polgármester-helyettesének felesége tulajdonában lévő kimért kannás ruhabutikjának salgópolcaira technokol rapidozva talán megbocsátható? De ott is csak esetleg?

A döntésem amúgy egyszerű. Ezekbe a boltokba nem költöm adózott forintjaim, mert ha ők ennyire semmibe vesznek, én sem nagyon tartom őket sokra.

Pedig ez trend. Természetesen mindenki hibás ha nem megy a bolt. Az állam, a mindenkori politika, az összes népcsoport, a gazdasági válság, a multik, a Plazák, és most hallottam, de magam sem tudom miért Tarokka Pálné, aki mindig nyitva hagyja a szemétledobó ajtaját. Ez a hozzáállás már csak konzervmeggy a Tesco fekete erdő szelet tetején. Hiszen nem kell profi weboldal, majd a Palika megcsinálja, ügyes gyerek,. Nem kellenek profi képek, majd a Palika megcsinálja, most kapott egy „tízmegapikszeleses” fényképezőgépet, rossz nem lehet. Szóval profi nem kell, csak profit. De azt a t-t nem adják ajándékba. Azért a vásárlókat el kell kényeztetni. El kell kaszálni derékban hogy levegyük őket a lábukról. Ki kell nyalni a tányérjukat mielőtt újabb adagot teszünk bele. Felkacaghatsz most kedves olvasó, de szerintem igenis ilyen apróságokkal kezdődik.

Ha lehet ennek a GigaFika posztnak nyertese, a fent leírt anomália csimborasszója mégis csak az az üzlet, mely kis hazánk jelenleg legfelkapottabb Fashion Streetjén, a „DeákFerencuccában” kínálja a kemény munkától görnyedt honpolgárok részére az akciós világmárkák meglehetősen széles választékát. (mellékelt ábra) A több százezer forintos termékek minimális árrése, valamint – megértem én – a rettentő bérleti díjak kiizadása után sajnos nem engedheti meg magának az üzlet hogy komoly összegeket, akár húsz, azaz 20 ezer forintot költsön négy nyomorult táblára. Nyilván nem nagy büntetés nekik hogy nem megyek hozzájuk. Pedig terveztem hogy a közeljövőben arcpirító gazdaságra teszek szert. Hogy ezeket a kis HUF-okat nem náluk költöm el, ez sanszos. Indoklás fentebb.

 

1 komment

Címkék: vásárlás fika béna ciki márka cellux deák ferenc gigafika

A bejegyzés trackback címe:

https://gigafika.blog.hu/api/trackback/id/tr88722641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.20. 13:27:29

Egyszer egy helyen olvastam, hogy megy a fickó keres 80-at és a rajta levő ruhák meg vagy 100-at érnek :)
süti beállítások módosítása