HTML

GigaFika

Mert olyan jó érzés...mi sem tudjuk jobban, mi sem tudjuk szebben...de Fikázni? Az nagyon megy...

Friss topikok

  • bestofrb: Kedves Gigafika ! olvastam a megasztárt. Hát ,kérem ez így nem ok! lehet Eszenyit is birálni Itt n... (2008.11.28. 14:30) Elindultunk!!!
  • amitlatok (törölt): Egyszer egy helyen olvastam, hogy megy a fickó keres 80-at és a rajta levő ruhák meg vagy 100-at é... (2008.10.20. 13:27) Profik profitja

Linkblog

Tavalyi Fesztivál - Idei Poszt

2009.01.13. 13:47 Giga Fika

Nem oly rég rendeztek karácsonyi témában fesztiválokat lelkes fővárosunk közterein, ebből szeretnék kiemelni egy jelentősen kellemetlent, így utólag. Az alábbi képeket érdemes egy hazánkban ünneplő külföldi szemével befogadni. Azt hiszem a Vajdahunyad vára az egyik leginkább nekik ajánlható helyszín. Persze lehet hogy nem így kéne...

Jogosan lehetünk büszkék erre főbejáratra. Tényleg nem úgy van ez hogy a terveket a kerület jóváhagyja? Kétségtelen hogy mint kapu, bejárat, funkcionál. De nem túl giccses?

 

 

 

 

 

 

Beljebb haladva végre megcsap minket a karácsoni hangulat...istenem, milyen szép. Vajon miért van ennyi sok biztonsági őr ezen a területen??

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizsgáljuk meg ennek a kényszervállalkozónak a standját. Az a helyzet hogy a képek sokat dobnak rajta, és a valóságot nem tudom visszaadni. Tény hogy az öcsém száztiz évvel ezelőtti ballagásán a szülők által rögtönzött büfé izlésesebb volt.

Ezen a karácsonyi fesztiválon valamilyen megmagyarázhatatlan okból kuponokért lehetett vásárolni. A kuponok semmilyen egyéb funkciót nem töltöttek be, tehát az esetleges ellenőrzésen és csaláson kívül ki érti hogy mi szükség volt rájuk? De legalább egy teáért kétszer kellett sorban állnom. Természetesen semmilyen nyelven sem sikerült kiírni semmit.

Véleményem szerint megdöbbentő hogy 2008-ban, Budapest idegenforgalmi szempontból leginkább frekventált helyszínén ezt tudtuk felmutatni. Különösen éles a kontraszt az egyébként már majdnem élvezhető Vörösmarty téri vásárhoz viszonyítva.

Írjátok meg - mi lenne a megoldás?

Nem mellékesen BUÉK mindnek!

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál karácsony buék tavalyi

A bejegyzés trackback címe:

https://gigafika.blog.hu/api/trackback/id/tr16874799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása