HTML

GigaFika

Mert olyan jó érzés...mi sem tudjuk jobban, mi sem tudjuk szebben...de Fikázni? Az nagyon megy...

Friss topikok

  • bestofrb: Kedves Gigafika ! olvastam a megasztárt. Hát ,kérem ez így nem ok! lehet Eszenyit is birálni Itt n... (2008.11.28. 14:30) Elindultunk!!!
  • amitlatok (törölt): Egyszer egy helyen olvastam, hogy megy a fickó keres 80-at és a rajta levő ruhák meg vagy 100-at é... (2008.10.20. 13:27) Profik profitja

Linkblog

Miért nem jó a Megasztár? Miért? Jó?

2008.10.16. 08:25 Giga Fika

Valami nem stimmel. Mint amikor új kapcsolatba lép az ember, óhatatlanul összehasonlítja az előzővel a nőt/pasit. Igaz, az ember legtöbb esetben szimpátia alapján közeledik a másikhoz, márpedig én akárhogy közeledem, nem nagyon találok szimpatikus embert a Megasztár új szériájában. Hogy lesz ez? Ahogy olvasom, küzdenek is a nézettségi számokkal mint kantacskó a németjuhász szukával. Ágaskodni, akarni kevés. Igaz az akarat látszik. Most talán nagyon is. Nem tudom megszeretni őket, és nem tudok mit kezdeni a zsűrivel sem. Friderikusz legalább jól hozza a rá kiosztott „őszinténmegmondomgázvagy” szerepet. Mivel Eszenyi Enikőt kedvelem, itt és most nem bántom – ezért jó egy ilyen blog, senki sem kérheti számon a kiegyensúlyozottságot rajtam – talán csak valaki megmondhatná mi szüksége volt erre a cirkuszra? Nem érzett rá már idejében  hogy ez már nem az a műsor, talán nem is lehet az, amelyek az elődök voltak?

Makány Márta stylist teljesítménye szánalmas, semmi köze nincs 2008 és a POP találkozásához, sem a kiválasztott dalokhoz, sem pedig az előadó személyiségéhez. A szinpadi mozgás, tánc, különösen a közös produkciókban idézi az előző rendszert. Mondjuk az eddig is nagyon gáz volt, jár neki az örökös GigaFika jelző.

Till Atilla hozza amit hoznia kell, azért ha valaki tehetséges, azt nehéz elnyomni, elrontani, egyszerűen jól áll neki, jól csinálja. Mondjuk az is nagyon gáz hogy ennek az embernek ez a csatorna a BigBrothert és ezt a szériát tudta adni. Ezen is érdemes lenne elgondolkozni…Nyilván a pénz az pénz...

Nem szabad elfelejtenünk, ez a széria is alapjaiban a pénzről szól. A kereskedelmi televíziózás már csak ilyen.

Bizony most már nincs ház mint főbb nyeremény, helyette egy koreai autó kacsintgat a sarokban. El sem hittem hogy tényleg bemondják: a legkisebb motorral, és a legalapabb felszereléssel. Ki érti ezt? Maximális GigaFika! A pasik kilencven százaléka ha rászánja magát hogy virágot vegyen, ritkán nyúl bele a drágább rózsafajtákba. De azért sosem úgy adja oda, hogy tessék ez volt a legolcsóbb mert el volt nyílva....a kommunikáció legalja.

Az énekesekről majd később, hiszen még alig küzdöttek. A GigaFika visszatér még a témára!

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár friderikusz sztár tacskó till atilla eszenyi makány gigafika

A bejegyzés trackback címe:

https://gigafika.blog.hu/api/trackback/id/tr13716389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása