HTML

GigaFika

Mert olyan jó érzés...mi sem tudjuk jobban, mi sem tudjuk szebben...de Fikázni? Az nagyon megy...

Friss topikok

  • bestofrb: Kedves Gigafika ! olvastam a megasztárt. Hát ,kérem ez így nem ok! lehet Eszenyit is birálni Itt n... (2008.11.28. 14:30) Elindultunk!!!
  • amitlatok (törölt): Egyszer egy helyen olvastam, hogy megy a fickó keres 80-at és a rajta levő ruhák meg vagy 100-at é... (2008.10.20. 13:27) Profik profitja

Linkblog

Ki esett kinek a fejére?

2008.11.25. 08:50 Giga Fika

Bárcsak ne tettem volna, de háttértévézésben lement két ilyen műsor, igaz a retinámban nem tett kárt, mert csak hallgatni tudtam, lehet jobb is ez így. Olvastam ezt a cikket, meg is lepődtem. Frei nem ilyen csapatra számított? Egyáltalán Frei mire számít? Mert mi nézők egy csalás és becsapás után (ugye emlékszünk, Juszt bebuktatta...) arra, hogy nem jön a média közelébe. Kilóg a lóláb barátunk - aki egy magyar származású színes bőrű nepálinak úgy örül mint nyugdíjas a gázártámogatásnak – most úgynevezett celebeket küldött Afrikába, és azt kell hogy mondjam egész érdekes programot csinált nekik. Ugróiskola, csúzlizás, miazmás. Azt azért nem mondom hogy gyakran látom – sajnos - ahogy volt miniszterek hidakról vetik le magukat, de ez még kevés a boldogsághoz. A baj ott van, hogy messziről látszik hogy az egész egy agyontervezett, unalmasan szájszagú történet. Fiala János nem is bírta. Aki hallotta a műsor utáni riportot vele a rádiójában – a TV2 is leadta – ráérezhet valamire ebből az egészből. Valamiért Fiala teljesen őszinte volt végig, és ez annyira kilógott a képernyőről – a kiszavazásánál a konkurens csatorna nevének említése meg különösen – hogy nyilván mennie kellett. Akár a csatorna, akár a nézők akarták így. Az ötlet nem rossz, akár még jó is lehetett volna ez a műsor. De nem lett az, mert Claudia és Áron nem viccesek, de tényleg nem, és ezt a tíz embert annyira nem sikerült jól összeválogatni, hogy az jutott eszembe; olyan vegyes házibulit ahová az összes barátomat meghívom, soha többé nem tartok. Néha tényleg nem érdekes ahogy keverednek a nagyon különböző emberek. Ők tízen pedig még abban sem érdekesek amiből a kenyerüket keresik – talán Fialát kivéve – nemhogy azon kívül. Persze ne legyünk igazságtalanok, az RTL mindössze egy kis tisztásra beépített építőtáborral akarja megúszni az egészet. Szőke András szerzett egy két kellemes percet, de az a műsor is bűn rossz. Mégis őket nézik többen. Ki érti ezt? Mármint hogy ezeket nézik?

 

Szólj hozzá!

Címkék: celeb tévé műsor gigafika asztarok

A bejegyzés trackback címe:

https://gigafika.blog.hu/api/trackback/id/tr54787204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása